Bezoekadres

Dick Ketlaan 5A

1687 CD Wognum

T. 085 4012 750

info@trevian.nl

Contact
Duurzaamheid

Warmtepompen

Met vijf Noord-Hollandse woningcorporaties (KennemerWonen, Wooncompagnie, Parteon, Pré Wonen en Intermaris) zijn we in een vergevorderd stadium van een collectief op warmtepompen. Doel van het collectief is om gezamenlijk warmtepompen (excl. installatie) in te kopen bij de fabrikant om een maximaal resultaat te halen voor deelnemers op:

    1. Betaalbaarheid bij aanschaf en gebruiksfase
    2. Leveringszekerheid warmtepompen en warmtepomponderdelen
    3. Duurzaamheid bij aanschaf, gebruik en hergebruik

Het betreft de levering en ondersteuning van warmtepompen voor sociale huurwoningen. Bij de selectie wordt voor drie toepassingen, hybride, laagtemperatuur en hoog temperatuur toepassingen, de fabrikanten geselecteerd die hiervoor de meest passende oplossingen hebben. Met minimaal twee en maximaal vier fabrikanten van warmtepompen wordt hiervoor een raamovereenkomst aangegaan.

Deelname aan het inkoopcollectief is vrijblijvend. De gemaakte kosten voor onze begeleiding worden vergoed middels een maandelijkse deelname vergoeding die de deelnemer aan ons afdraagt bij afname vanuit het collectief. Deelnemers betalen daarmee pas bij het aangaan van een contract met één of meerdere leveranciers.

Status Komend

Nummer 2023.001

Details

Doelstelling betaalbaar verduurzamen

Planning 07-01-2023

Ingang contract 01-07-2024

Uitvoering in voorbereiding

Partners

Advies Trevian

Merk ...

Uitvoering Trevian collectief

Management Laurens van Hoorn

Inschrijven voor dit collectief

Hidden
Laurens van Hoorn accent