Bezoekadres

Dick Ketlaan 5A

1687 CD Wognum

T. 085 4012 750

info@trevian.nl

Contact
Ledverlichting

LED verlichting

Het is algemeen bekend dat woningcorporaties staan voor een grote verduurzamingsopgave om hun woningvoorraad in de komende jaren te verduurzamen. De overheid heeft recent nog in de Voorjaarsnota aangegeven dat er extra wordt geïnvesteerd in de bestrijding van de klimaatcrisis. Onder andere in zonnepanelen en het isoleren van woningen. Maar om de CO2-uitstoot te reduceren zijn ook afspraken gemaakt met woningcorporaties om de CO2-uitstoot te beperken van hun woningvoorraad.

Een belangrijk onderdeel van de verduurzamingsopgave is het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen, waaronder het vervangen van verouderde verlichting door energiezuinige LED verlichting. Door over te stappen op LED verlichting kunnen woningcorporaties niet alleen hun CO2-uitstoot verminderen, maar ook kosten besparen op energieverbruik en onderhoud.

Het verduurzamen van verlichting in portieken, galerijen en trappenhuizen is daarom een belangrijk onderdeel van de verduurzamingsopgave waar woningcorporaties voor staan. Trevian Collectief en H’dden willen woningcorporaties helpen bij het realiseren van deze verduurzamingsopgave en hen ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes voor hun woningvoorraad door collectieve inkoop van LED verlichting.

Voor meer context over dit collectief? Download hier de whitepapier.

Status Komend

Nummer 2022.101

Details

Doelstelling Energiebesparing

Planning 01-01-2024

Ingang contract n.t.b.

Uitvoering in voorbereiding

Partners

Advies Trevian

Merk ..

Uitvoering Trevian collectief en Hdden

Management John Groot en Rimbert Morsch

Inschrijven voor dit collectief

Hidden
John Groot accent